Over ons

Zibbsearch is de business-to-business zoekmachine van Reed Business Information, de grootste uitgever van zakelijke informatie in de wereld. Zibbsearch bevat content uit de porfolio van Reed Business Information, aangevuld met informatie van externe business-to-business websites.

Zibbsearch heeft als doel gebruikers uitvoerig, accuraat en snel antwoord te geven op specifieke vragen die zij beantwoord willen zien. Door ons te focussen op onze sterke punten en informatie te filteren en te combineren - afkomstig uit webpagina's, blogs, directories en Reed Business content - kunnen wij de zakelijke klant de best mogelijke zoekresultaten voorleggen.

De Reed Elsevier Group plc is een wereldleidende uitgever en informatieprovider. Het eigendom is gelijk verdeeld over Reed Elsevier plc (NYSE: RUK) en Reed Elsevier NV (NYSE: ENL). Reed Elsevier is opererend in de wetenschap, de medische wereld, de juridische sector, het onderwijs en de business-to-business sector. Wij verzorgen flexibele informatie-oplossingen van hoge kwaliteit aan de professionele eindgebruiker, met een toenemende nadruk op het internet. Voortbouwend op onze sterke positie in deze belangrijke markten en gevestigde merken en content, investeert Reed Elsevier zwaar in de migratie van haar portfolio naar elektronische distributie, middels een brede waaier aan content-gerelateerde diensten en mogelijkheden voor diensten op transactiebasis.

Meer informatie kunt u vinden op: www.reed-elsevier.com